Vi är Kontaktnätet – livemusik online

Kontaktnätet satsar på streaming-konserter under 2021. I den rådande pandemin har vi inte kunnat uppleva livemusik på plats i samma utsträckning som vanligt. Många arrangörer har däremot ställt om till digitala lösningar och streamar musiken via nätet istället.

Många arrangörer möter också utmaningar i detta, exempelvis minskade publikintäkter i kombination med fasta kostnader och därtill extra kostnader. Streaming är en möjlighet att nå ut i pandemin men också en utmaning i att förmedla livekänslan och ha tekniska förutsättningar för detta.

Stöd till streamingkonserter
Kontaktnätet satsar fortsatt under 2021 på att streaminglösningar och på att stötta och stärka våra arrangerande föreningar med en rad olika insatser, bland annat i form av stöd till att kunna anlita artister och tekniska lösningar. Vi erbjuder också olika utbildningar inom streamingområdet till våra föreningar.

Var med!
Vill din förening vara med och arrangera och kanske kunna få stöd till evenemanget? Kontakta oss.

Kontaktnätets Youtubekanal


Ett led i detta är att förbundet också våren 2021 startat en ny Youtube-kanal, där vi löpande publicerar livemusik och videor från våra föreningar och verksamheter. Detta gör vi tillsammans med våra föreningar och ni finner den på denna länk: https://www.youtube.com/kontaktnätet

Vill din förening sända via förbundets kanal? Vill ni dela med er av en länk till era evenemang eller en bra video från er förening? Kontakta oss.