Kontaktnätet 50 år – Anmäl ert evenemang här

Hur går det till att vara med?
Alla föreningar i Kontaktnätet är inbjudna att tillsammans med förbundet skapa och vara del av jubileumsprogrammet! Visionen är ett program som omfattar mängder av olika kulturuttryck, genrer, utövare, platser och givetvis arrangörer. Det här gör förbundet som en del av vårt 50-årsfirande för att visa vilken udd, bredd och mångsidighet vi tillsammans har i Kontaktnätet!

Steg 1: Anmäl ert evenemang

Maila kansli(a)kontaktnatet.se och berätta om er idé. Er förening väljer ut en händelse eller ett arrangemang som föreningen vill göra till en del av 50-års firandet. Detta kan ni göra när som helst under 2024 – programmet är öppet hela året.

Ni anmäler ert evenemang antingen genom att maila in till Kontaktnätet eller använda er av det vanliga  kontaktformuläret (skriv ”50 års firande” i ämnesraden). Berätta kort om vad ni tänker göra och beskriv kort innehållet i ert evenemang. Om ni har funderingar på om just ert arrangemang passar in – hör gärna av er!

Steg 2: Skicka in information
Kontaktnätet kommer att återkoppla till er och när ert evenemang har godkänts behöver vi få in information för att publicera det som en del av programmet. Ni kan redan nu läsa mer om vilken information vi behöver längre ner på denna sida.

Från att ni fått bekräftelse vill vi att Kontaktnätets 50-årslogotyp används i marknadsföring av ert evenemang. Ni kan ladda ner logotypen längre ner på den här sidan.

 • När ni fått ok på ert evenemang från Kontaktnätet kommer vi behöva följande:
  * Föreningens namn
  * Arrangemangets titel
  * Datum och tid för arrangemanget
  * Plats för arrangemanget
  * Ort där arrangemanget sker
  * En text som beskriver arrangemangets innehåll (gärna mellan ca 300-1000 tecken)
  * En bild (affisch, foto, annat) som Kontaktnätet får använda som en del av programmet och marknadsföring (det är möjligt att skicka mer än en bild).
  * Länk till arrangemanget (er sida, ett fb-event eller motsvarande, skicka gärna flera länkar om det behövs, bjud gärna in Kontaktnätet som medarrangör)

Steg 3:
Ni genomför arrangemanget.
Kontaktnätet synliggör ert arrangemang på denna sida tillsammans med alla andra föreningars arrangemang och marknadsför det som en helhet.
Kontaktnätet vill uppmana er att dokumentera, med exempelvis foto och video och skicka in till förbundet – så vi kan minnnas vårt gemensamma 50-årsfirande även i framtiden!

50-årslogotyp

Ladda ned Kontaktnätets 50-års logotyp här:
EPS-format (rgb)
PNG-format (rgb)

Kontaktnätet får i detta fall inte beskrivas som en sponsor, endast som en samarbetspartner.
Om osäker på användning, kontakta oss.