Vi är Kontaktnätet: Streaming och dokumentation

Kontaktnätet fortsätter satsa på streaming-konserter även efter pandemin. Många uppskattar att evenemangen kan förevigas och spridas till en ännu större publik, samt att när det sker på en gemensam plattform kan arrangörer samverka kring detta. Det är också ett viktigt arbete i att bevara ett samtida kulturarv som sker runtom hos Kontaktnätets arrangörer.

Stöd till streaming och dokumentation
Kontaktnätet satsar fortsatt under 2023 på att stötta våra arrangerande föreningar kring evenemangsdokumentation och streaminglösningar. Vi erbjuder också löpande olika utbildningar inom området.

Var med!
Vill din förening dokumentera/filma ett evenemang och kanske även kunna få stöd för det? Kontakta oss.

Var med ännu mer!
Vill din förening synliggöra sitt arrangemang via Kontaktnätet? Kontakta oss här.

Vill din förening arrangera med yrkesverksamma musiker? Läs mer här.

Vill din förening arrangera med ideella utövare? Läs mer här.

Arbetar din förening med och för barn och unga? Klarar föreningen MUCF:s krav för Årligt verksamhetsbidrag? Vill föreningen göra en satsning i samarbete med Kontaktnätet? Kontakt oss här här!

Kontaktnätets Youtubekanal


Ett led i detta är att förbundet också 2021 startade en Youtube-kanal, där vi löpande publicerar livemusik och videor från våra föreningar och verksamheter. Detta gör vi tillsammans med våra föreningar och ni finner den på denna länk: https://www.youtube.com/kontaktnätet

Vill din förening sända via förbundets kanal? Vill ni dela med er av en länk till era evenemang eller en bra video från er förening? Kontakta oss.