Vi presenterar Viktor Mattsson

viktor_bild_1024-72-web
Viktor Mattsson är den som på uppdrag av Kontaktnätet huvudsakligen kommer vara den som sköter administrationen och huserar i det nya kansliet som nu har säte i Umeå. Han är även den som ni i våra medlemsföreningar främst kommer ha kontakt med rörande Kontaktnätets dagliga verksamhet.

Viktor kommer från byn Vittangi, utanför Kiruna och har en bakgrund som mångårig ordförande i gruvstadens musikförening Tusen Toner, genom vilken han även var festivalgeneral för Snöfestivalen och Kirunafestivalen mellan 2012 och 2014. Han har lång erfarenhet av musikarrangemang och projektledning. Han är även själv skrivande och turnérande musiker som medlem i musikkollektivet Höstorkestern.

”Jag ser fram emot att möta Kontaktnätets medlemsföreningar och tillsammans med er utveckla denna fantastiska organisation. Det finns verklig potential för oss att bli en sammansvetsad kraft, plattform och röst för ideell kultur, vilket uttryck det än må ha.

Redan i min första kontakt med några av er har vi pratat om hur samarbeten kan utöka villkoren för mindre kulturutövare. Jag möts av glada och peppade kulturmänniskor i alla möjliga åldrar, vilket gör mig ändå mer motiverad inför det kommande arbetet.

 Redan nu jobbar jag med att sammanställa Turnélistan för hösten/vintern. Något jag vill göra med de som vet allra bäst vad som ska arrangeras runt om i vårt avlånga land – nämligen ni, lokala arrangörer och föreningar. Jag kommer höra av mig till er inom kort angående detta. Det finns en hel del att göra, men tillsammans är jag övertygad om att vi kommer genomföra en strålande kultur och  LIVE-höst!”

Ni når Viktor på:
www.kontaktnatet.se/om-oss/kansli/