2021-05-26 Grunderna i streaming – om att livesända arrangemang

Allt fler evenemang streamas och under pandemin är detta ett av få sätt för utövare att nå publik. Vill du lära dig grunderna i streaming och vad som behövs för att komma igång så kan du anmäla dig och din förening till denna kostnadsfria introduktionskurs om streaming som Projekt Nexus bjuder in till. Utbildningen går bland annat igenom hur det går till att streama, olika plattformar, tekniska lösningar, själva produktionen, rättighetsfrågor och marknadsföring.

Den som håller i kursen är Joachim Ljungquist från Voyce. Han har arbetat med film- och tv-produktioner sedan 2007 och under åren varit med och dokumenterat åtskilliga livearrangemang. Det senaste året har fokus legat på livestreaming.

Datum: 26 maj 2021
Tid: 19.00
Längd: c:a 1h
Plats: Zoom (Länk skickas till de anmälda)
Kostnad: Det kostar inget att anmäla sig och denna kurs är öppen för alla.
Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

Föranmälan till: http://www.kontaktnatet.se/anmalan-till-grunderna-i-streaming-att-livesanda-arrangemang-med-projekt-nexus/

Arrangeras av: Projekt Nexus, ett Arvsfondsprojekt som drivs av RUM – Riksförbundet Unga Musikanter i samarbete med Kontaktnätet, Ung Media Sverige och SUB – Riksförbundet För Subkultur