2021-04-06 Introduktionskurs om streaming


Allt fler konserter streamas till publiken och under pandemin är detta ett av få sätt att nå publik med livemusik. Vill du lära dig grunderna i streaming och vad som behövs för att komma igång så kan du anmäla dig och din förening till en introduktionskurs om streaming.
Den som håller i kursen är Joachim Ljungquist (Voyce), som har arbetat med film- och tv-produktioner sedan 2007 för bland annat SVT och TV4. Genom åren har åtskilliga livearrangemang dokumenterats och det senaste året har fokus legat på livestreaming.

Datum: 6 april 2021
Tid: 19.00
Längd: c:a 45 min
Plats: Zoom (Länk skickas till de anmälda)
Övrigt: Kostnadsfritt för medlemmar i Kontaktnätet.

Föranmälan till: kansli(a)kontaktnatet.se
Ange: ditt namn, födelseår och vilken Kontaktnätet-förening du är medlem i

Arrangeras av Kontaktnätet med stöd från MUCF och Kulturrådet.